Arbanija - Turistični vodnik

ARBANIJA - Otok Čiovo, Hrvaška: Izberite destinacijo za počitnice in rezervirajte namestitev on-line. Oglejte si ponudbo mest, naselj, zalivov in otokov s tisoč slik!


Arbanija je majhno turistično naselje, oddaljeno 4 km vzhodno od mesta Trogir po regionalni cesti, ki se nahaja za mostom ki se raste za po otoku. Celo Čiovo je kraj je znan po lepih plažah, z gozdovi obraščenem priobalni te številnimi majhnimi naselji. Prav zaradi tega je Arbanija prikladno počivališče za družine ki želijo imeti na počitnicah vse vsebine enega centra razvite turistične ponudbe ter pri tem istočasno imeti zasebnost ter možnosti odhoda na majhne oddaljene plaže ter skritimi zalivčki.

Zabave ne primanjkuje tudi ob večerih, kajti samo nekaj kilometrov oddaljeno mesto Trogir, ki razen živahnih ribarskih večerih ter folklornih predstavah ponuja razne koncerte klasične glasbe v posebnih scenskih predstavam v mestu. Za tiste ki želijo bolj aktivne počitnice pa vam se ponujajo številni športni tereni. Sam geografski položaj vam ponuja številne izlete do slapov reke Krke, mest Splita, Šibenika, Trogira ter ostalih mest na otoku Čiovo, Donjeg i Gornjeg Okruga, Slatina… aerodrom pa je oddaljen komaj 10 kilometrov.

Prosimo počakajte trenutek!