Krilo Jesenice - Turistični vodnik

KRILO JESENICE - Hrvaška, Omiš: Izberite destinacijo za počitnice in rezervirajte namestitev on-line. Oglejte si ponudbo mest, naselj, zalivov in otokov s tisoč slik!


Krilo Jesenice je kraj, ki stoji 15 km južno od Splita, prestolnice Dalmacije. Nahaja se na mestu obale na kateri se nizajo majhne skrite uvale z osamljenimi peščinami, kopališča pred hišami in penzioni so betonirana.
Pristanišče na rtu Krilo pod Jesenicami je zelo zanimivo, prepolno ladij za izkop peska, kar je v zgodovini bilo vsakdanji poklic prebivalcev na ustju reke Cetine, in tudi zelo plačano dejanje.
V Jesenicah je restavracija, pošta in trgovina, otrokom pa je na voljo park s vsebinami za igro. Jesenice so idealne za mirne družinske počitnice.
Glede zabave, imate na izbiro, ker se Krilo Jesenice nahaja na pol poti med Omišom in Splitom, pod isto se razumeva na športne in rekreativne vsebine.
Za tiste, ki ljubijo zgodovino umetnosti imajo na izbiro nekaj najdišč iz zgodovine in kulture tega kraja. Če želite avanturo poizkusite spust na Cetini ali pa vzpon po kanjonu reke Cetine.

Prosimo počakajte trenutek!