Seget Vranjica - Turistični vodnik

SEGET VRANJICA - Hrvaška, Trogir: Izberite destinacijo za počitnice in rezervirajte namestitev on-line. Oglejte si ponudbo mest, naselj, zalivov in otokov s tisoč slik!


Seget Vranjica je turistično naselje Srednje Dalmacije oddaljeno od Trogira 5 km v smeri severa proti Šibeniku. Stoji na delu privlačne trogirske riviere, katero opisujejo bujna mediteranska vegetacija, uvale z kamnitimi ter gramoznimi plažami ter otoki in otočki idealnimi za dnevne izlete z brako ali jadrnico.
Segat Vranjica ima vse potrebno za prijetnem odmor zlasti za tiste, ki radi poletje preživijo v majcenem živahnem mestecu. Mestece vam ponuja odlično namestitev v apartmajih ali penzionih tik ob morju, na privatnih plažah.
Mestece ima vse potrebno za vaše prijetne in mirne počitnice, zlasti za tiste ki imajo radi majhna slikovita mesteca. Mesto Trogir, zraven katerega je v neposredni bližini Seget Vranjica, je vpisano v UNESCOV popis svetovne kulturne dediščine.
Razen konob in restavracij v samem mestu, so Vam na voljo gostinski objekti Trogira, Donjeg in Gornjeg Segeta, za zabavo v poletnih mesecih pa bodo poskrbele Trogirsko kulturno ljeto in Splitske ljetne igre.

Prosimo počakajte trenutek!