Supetarska Draga - Turistični vodnik

SUPETARSKA DRAGA - Otok Rab, Hrvaška: Izberite destinacijo za počitnice in rezervirajte namestitev on-line. Oglejte si ponudbo mest, naselj, zalivov in otokov s tisoč slik!


Supetarska draga je izmed najstarejših otoških mest posebno bogate pomorske tradicije. Obkrožena je z otočki in številnimi peščenimi in gramoznimi plažami. Krasijo jo dobre restavracije, ekološki proizvodi, namestitvene kapacitete na kopnem in morju. Supetarska Draga ponuja vse za majhnega navtika. V mestu je benediktinska opatija na otoku, cerkev sv. Petra ki svojo lepoto privablja vernike in ljubitelje umetnosti. Na praznik svetnika Petra 29. Junija prebivalci Supetarske Drago vas bodo prijetno presenetili s kulturno, športno – zabavnim programom.
Dolgoletna turistična tradicija, bogata graditeljska dediščina iz časa antike in enkratna rapska srednjeveška viteška igra odlikujejo to mesto, ki ga ne boste zlahka pozabili.
Obiščite mesto Rab, središče otoka kvarnerskega arhipelaga, ki spada med najbolj sončna mesta Evrope. Otok je znan po bujnosti vegetacije ( 40% njegove površine je prekrito z gozdom) ter spada med najbolj zelene jadranske otoke.

Prosimo počakajte trenutek!