Vrsar - Turistični vodnik

VRSAR - Istra, Hrvaška: Izberite destinacijo za počitnice in rezervirajte namestitev on-line. Oglejte si ponudbo mest, naselj, zalivov in otokov s tisoč slik!


Vrsar je primorsko mestece na zahodu Istre, ki je izrazito nagnjeno k turizmu ter turističnim kapacitetam. Ima razkošne naravne vire, prijetne plaže i lepo zaledje. Blago mediteransko ponedbje, prepoznavna zelena makija in borovci ter bistro in čisto morje bodo razlogi za dobre počitnice.
Vrsar stoji na samem ustju limskega zaliva, na 54m visokem hribčku. Prvotno naselje je bilo na samem vrhu hribčka. Novi, turistični Vrsar, se razvija tik ob morju. Obkrožajo ga romantični otoki in skalovje. Severno stran otoka pa zapira polotok Montraker.
Namestitev v Vrsarju lahko najdete v hotelih, kampih, naturist naseljih, apartmajskih naseljih in privatnih aranžmajih. Znamenitosti Vrasrja je treba prišteti stare zapuščene kamnolome, kjer se je neprestanima lomil kamen od časa Rimljanov do današnjih dni. Ljubiteljem aktivnih počitnic so na voljo kolesarske steze, potapljanje, ekstremni športi, obiski jamam, tenis, leti z letali in podobno.

Prosimo počakajte trenutek!