B2B sodelovanje


Spoštovani partnerji, turistične agencije ter turistični internetni portali

To islands Travel je agencija, ki je specializirana za incoming na Hrvaško.
Ponujamo Vam sodelovanje v prodaji turističnih kapacitet ter aranžmajev ki jih zastopamo.
Razpolagamo z več tisoč privatnih apartmajev, sob ter počitniških hiš na Hrvaški obali ter otokih, številnimi hoteli, ladjami za čarter najem ter ostalimi aranžmaji na Hrvaškem.
V naših internetnih katalogih je vsak objekt predstavljen s slikami, opisi, cenami, tako da potencialni gostje lahko do podrobnosti razgledajo ponudbo preden pošljejo poizvedbo.

Kaj Vam želimo ponuditi ?!

ZA TURISTIČNE AGENCIJE:
Povezovanje naših kapacitet na Vaše internetne strani z pomočjo najmodernejših tehnologij. (FRAME, IFRAME ili XML API)
Prodaja celotne ponudbe, tudi Vaše.
Od cene namestitvenih enot Vaša agencija zadržuje dogovorjeni iznos rabata – provizije za vsako rezervacijo. Cene so enake cenam po katerih direktno dogovarjamo rezervacije z gostimi preko naših internetnih portalov.
Možnosti zaslužka brez velikih vlaganj!
Lahko reklamirate katalog ter ga predstavljate kod lastni proizvod.
Podroben način dela je opisan v primeru Pogodbe, ki jo podpisujemo z partnerji.
Če ste zainteresirani za sodelovanje, Vas prosimo da nam pošljete svoj e-mail ali nas pokličite. Pripravljeni smo Vam odgovoriti na vsa nejasna vprašanja.

ZA TURISTIČNE INTERNET PORTALE
Razdelali smo affiliate B2B sistem za atraktivne internetne strani, ki ih imenujemo prodajni kanal. Prodajni kanal je namenjen stranem, čigavi lastniki se ukvarjajo s reklamnimi vsebinami v turizmu ampak niso turistične agencije, odnosno ne ukvarjajo se z rezervacijami gostov temveč ponujajo le dejavnost reklamiranja. Našo ponudbo združujemo z vašimi internetnimi stranmi z pomočjo FRAME, IFRAME ali XML API. Odvisno od modela ki ga izberete, plačamo Vam poizvedbe ali rezervacije ki smo ih ustvarili preko vaših internetnih strani. Podroben način dela je opisan v primeru Pogodbe, ki jo podpišemo z partnerji. Spremljanje Vaših zaslužkov je možno preko B2B login.

S spoštovanjem
Direktor
Ivica Sinovčić dipl. oec.

Kontakt:
Ivica Sinovčić
tel: 00385 (0)95 908 6075
e-mail: b2b@titravel.hr

Prosimo počakajte trenutek!