Privacy Policy


Izjava o zasebnosti podatkov

To Islands Travel d.o.o., potovalna agencija, Ruđera Boškovića 7, 21000 Split, Hrvatska, Id.št.:95019415219 (v nadaljevanju Agencija) spoštuje zasebnost in pravice uporabnikov svojih spletnih strani. Naše obveznosti, ki so določene s predpisi o zaščiti osebnih podatkov, jemljemo zelo resno, kar s to izjavo tudi potrjujemo.

S to izjavo želimo svojim uporabnikom razložiti na kakšen način ravnamo z osebnimi podatki, ki jih zberemo. Navedena je tudi informacija o tem, kako nas lahko kontaktirate v primeru, da imate vprašanja v zvezi z vašimi osebnimi podatki.

Podatki, ki se zbirajo:

1. Med obiskom naših spletnih strani uporabljamo piškotke (cookies), ki se nahajajo znotraj vašega brskalnika. Vsak uporabnik lahko z urejanjem/spremembami prepove prejemanje piškotkov v svojem spletnem brskalniku. Piškotki se uporabljajo za hitrejše pregledovanje strani agencije, ne vsebujejo osebnih podatkov, pomembni pa so tudi za prepoznavanje uporabnikovih želja ter za Google analytics (Googlova spletna strani za analizo določenih spletnih strani).

2. Pošiljanje povpraševanje ali rezervacije s pomočjo kontaktnega obrazca na spletni strani agencije. Osebni podatki, ki se tu zbirajo, so ime in priimek, naslov, država, telefonska številka ali mobilna številka, e-poštni naslov uporabnika. Ti podatki se uporabljajo za uspešno izvajanje storitve, katero zahtevate na naši spletni strani. Informacij ne delimo z nikomer, razen z lastnikom objekta, ki ga rezervirate. Na vaš e-poštni naslov ne boste prejemali nikakršnih obvestil ali, razen v primeru, če označite na obrazcu, da jih želite prejemati.

3. Plačevanje s karticami

V kolikor se odločite, da boste našo storitev plačali s kreditno kartico na naši spletni strani, vas bomo prosili za podatke o vaši kreditni kartici. Ti podatki se vpisujejo na varni povezavi, kamor boste preusmerjeni. Plačevanje s kartico se izvaja na spletni strani in strežniku ponudnika spletnega plačevanja. Agencija ne vidi in ne hrani podatkov, ki so potrebni za obračun stroškov s kreditne kartice.

4. Prejemanje obvestil in novic

V kolikor ste med pošiljanjem povpraševanja ali med rezervacijo v kontaktnem obrazcu označili, da od naše agencije želite prejemati obvestila oziroma novice, boste slednje prejemali po e-pošti. Iz tega seznama se lahko odjavite kadarkoli.

5. Varnost in brisanje podatkov

Zbrani podatki se nahajajo na varnimi in zaščitenimi strežniki, do katerih imajo dostop le zaposleni v agenciji. Za izbris vaših osebnih podatkov ali drugih informacij nas lahko kontaktirate na b2b@titravel.hr.

Prosimo počakajte trenutek!