Hrvaška - namestitev, vrste namestitve na Hrvaškem - Turistični vodnik

Hrvaška - namestitev, vrste namestitve na Hrvaškem. Izberite destinacijo za počitnice in rezervirajte namestitev on-line. Oglejte si ponudbo mest, naselj, zalivov in otokov s tisoč slik!


Hrvaška - namestitev, vrste namestitve na Hrvaškem
Na Hrvaškem lahko prebivate v hotelski oziroma podobni namestitvi (majhni družinski hoteli, penzioni, moteli, hosteli), v kampih ali privatnih aranžmajih, na charter plovilih v marinah ali ostalih pristaniščih.
Hrvaška je specifična po veliki ponudbi privatnih apartmajev, sob in hiš za najem. Takšno namestitev lahko najdete v vsaki vasi ali mestu na hrvaški obali. Cene v takšne namestitve so dosti nižje kot cene hotelske namestitve. Privatni apartmaji, hiše in sobe so lahko kategorizirane z dvema, tremi ali štirimi zvezdicami, odvisno od udobja ki ga ponujajo. Številne hiše stojijo v prelepih uvalah, tik ob samem morju, mi smo izdvojili takšno ponudbo ter jo poimenovali namestitev v uvalah.
Hrvaška ima okoli 680 hotelov, od tega 23 hotelov s 5 zvezdic ter ostali v kategoriji od dve do štiri zvezdice. Obstaja mnogo manjših, udobnih družinskih hotelov v katerih imate lahko prijetne počitnice. Na Hrvaškem je okoli 230 večjih ter približno 280 manjših družinskih kampov, z približno 225 000 mest v tej zvrsti namestitve. Najboljše pogoje za kampiranje na Hrvaškem ima Istra. Hrvaška obala je idealna za navtike, skoraj vsako mesto ima pristanišče, tukaj so tudi številne uvale ter približno 50 marin. Našo ponudbo za najem charter čolnov lahko vidite na spletni strani :  www.hrvaska-charter-jadranje.si

Prosimo počakajte trenutek!